Работно време: пон-съб 09:00-18:00 | Телефона за заявки: 0898280073

Научете повече за нашата дейност

15 години опит

"Ремонт на дограма Русе" е нова фирма, чийто екип е с дългогодишен опит в сферата на ремонтите на PVC и алуминиеви прозоречни системи. През годините сме се срещали с широк диапазон дефекти от различно естество и добре познаваме проблемите на своите клиенти.

Професионален сервиз

Екипът ни е сред първите в град Русе, които се занимават с професионален ремонт и поддръжка на дограма. Благодарение на годините работа с клиенти в България и чужбина сме постигнали отлична организация на сервизния процес и можем да предложим скорошна реакция. Дългогодишната практика ни е научила да подхождаме с внимание дори и към дребните проблеми. Няма да Ви откажем съвет или консултация извън стандартната услуга.

Добра техническа подготовка

Нашите специалисти са отлично подготвени, познавайки в детайли особеностите и слабостите на съвременните ПВЦ и алуминиеви дограми. Те лесно ще разпознаят некачествения монтаж или изработка и бързо ще вземат решение как да се справят с проблема. За да предложим услуга на високо ниво нашите сервизни служители имат добри познания в сферата на топлоизолирането и производството на профилни системи. Винаги залагаме на доказани доставчици на части и консумативи, които не отстъпват на оригиналните по качество.

Сплотен екип

Основното ни предимство е гладкия работен процес и бързата обработка на заявките. Можете да разчитате на обслужване в срок. Стараем се да се съобразяваме с графика на своите клиенти и да направим посещение в удобен за тях ден и час. Правим посещения до дома в рамките на град Русе и близките населени места.

Защо да изберете нас

Предлагаме професионално отношение към всеки клиент независимо от сложността и естеството на проблема. Без значение дали се нуждаете от бърза консултация, регулярна поддръжка и настройка на дограмата или по-времеемка поправка ние сме насреща да Ви съдействаме.

Сподели:
Close Menu