Работно време: пон-съб 09:00-18:00 | Телефона за заявки: 0898280073

Ремонт и смяна на части за град Русе

Ремонта на дограмата и периодичната подмяна на остарелите и изхабени части ще подобри нейното представяне и ще удължи живота ѝ, като предотврати увисване или неравномерно натоварване на пантите.

Сред услугите ни са:

Извършваме реглаж на едноосов или двуосов обков. В допълнение можем да подменим едноосовия с двуосов, като така ще имате възможност за отваряне в две положения. Към услугата спада и регулирането или смяната на панти на балконски врати, големи витрини, еднокрили или двукрили прозорци.

Автоматите са капризни механизми, които често заяждат или не позволяват плътното затваряне, когато се появи дефект. Ремонтирането им гарантира поддържане на оптимална температура в помещение с голям поток от хора. Нашият екип предлага и цялостна подмяна с качествени автомати с или без рамо и с голяма товароносимост за тежки врати.

Естественото изхабяване на гумените уплътнения води до лошо прилепване към рамката, пропускане на въздух и е предпоставка за образуване на конденз по вътрешната страна на стъклата. Разполагаме с широк избор от профили на уплътнения подходящи за всяка марка дограма.

Заяждането на патроните, увисването или хлътването на езичето на бравата са често проблем особено при балконски, външни врати или офиси. Механизмите на патрона или бравата понякога изискват прецизна работа и разглобяване на профилната система. Ние сме насреща за да Ви помогнем за поправката.

Услугата ни включва демонтирането и монтирането на нови части:

  • Двуосов или едноосов обков;

  • Панти и брави;

  • Горен или долен автомат.

Към демонтажа и монтажа на компоненти и механизми предлагаме и разглобяване и смяна на рамки от PVC или алуминиеви профили. Екипът ни може да постави комарник на вече инсталирана дограма или регулира позицията на сегашния.

Към услугата спада и демонтиране на стари, напукани или разхемерметизирани стъклопакети и монтажът на нови.

Екипът ни от сервизни професионалисти може да предложи поставяне на противовзломен обков. Той е подсилен с насрещници с канал и щифтове, които не позволяват разбиването от външната страна. Секюрити механизмите предоставят по-високо ниво на сигурност и защита на разумна цена.

Друга допълнителна услуга е поправката на външни ролетни щори от ПВЦ с/без електрически мотор. Това може да включва подмяна на въжета и дефектни, изкривени ламели.

Защо да не отлагате ремонта!

Животът на качествената ПВЦ или алуминиевата дограма достига до 25 години при правилна поддръжка и грижа за механизмите ѝ. Независимо от нейното качество и устойчивост външните условия, както ежедневното отваряне и затваряне естествено амортизират подвижните части. Понякога некачественото поставяне може да е причина за по-ранната поява на дефекти.

Признаците, като трудно или непълно отваряне и увисването не бива да бъдат пренебрегвани. Те влошават добрата изолация на помещението, а поддържането на оптимална температура изисква повече разход за охлаждане или отопление.

Дефекти по стъклопакетите или профилите пък могат да доведат до необходимост от цялостна смяна на врата или прозорец. Те причиняват запотяване между стъклата и разхерметизация.

Повечето проблеми могат да бъдат отстранени в рамките на едно посещение от нашия екип в град Русе. Единствено някои по специфични дефекти изискват доставка на части. Инвестицията в ремонтиране е в пъти по-малка отколкото разходът за изцяло нова профилна система.

Потърсете ни по телефона или онлайн.

регулиране на дограма русе

Къде?

за територията на гр.Русе

Работно време

09:00–18:00 пон-съб

Телефон за връзка

0898280073

Сподели:
Close Menu